MIRË SE ERDHËT NË PROJEKTIN

FËMIJËT

NDIHMOJNË FËMIJËT

PJESËMARRJE

AKTIVE

E FËMIJËVE

Për të kontribuar në forcimin e implementimit të të drejtave të tyre
Në bashkëpunim të ngushtë me
Agjencinë Shtetërore për tё Drejtat dhe Mbrojtjen e Fëmijës.
MË SHUMË

ZËRI I FËMIJËVE

DHE

PJESËMARRJA E TYRE

Në koordinimin dhe organizimin e sistemit
të integruar të mbrojtjes së fëmijës.
MË SHUMË

FËMIJËT QË MBAJNË FËMIJËT TË SIGURT

“Save the Children” Albania po zhvillon projektin e ri “Fëmijët që Mbajnë Fëmijët të Sigurt”, financuar nga Agjencia Suedeze për Zhvillim dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar, i cili do të zbatohet në bashkëpunim me Institucionin e Avokatit të Popullit dhe Agjencinë Shtetërore për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijës. Nëpërmjet kësaj ndërhyrje, ne synojmë të fuqizojmë fëmijët që të ushtrojnë të drejtën e tyre për të marrë pjesë dhe të dëgjohen në çështjet që i prekin ata duke punuar ngushtësisht me Avokatin e Popullit dhe Agjencinë Shtetërore për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve, si dhe duke mbështetur dhe fuqizuar këto institucione në ristrukturimin e pjesëmarrjes së fëmijëve në punën e tyre.

NGA AKTIVITETET E PROJEKTIT

PARTNERË NË PROJEKT

 
Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve
Save the Children Albania
Embassy of Sweden Albania
 

NA NDIQNI NË FACEBOOK

Agjencia Shtetërore për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve ka shpërndarë postimin e Ogerta Manastirliu. ... Më ShumëMë Pak

Nisëm sot konsultimet publike me aktivistë të shoqërisë civile për 3 projektvendime të rëndësishme për mbrojtjen e fëmijëve në situatë rreziku. Jo më copëza ligjesh e masa të fragmetu...

Shihe ne Facebook

UNDERADIO ALBANIA